Archive for the 'cykelhistorier' Category

Nu også med (midlertidig) hoftedysplasi ..

mandag, januar 24th, 2011

Og blåsort fortjenstmedalje i trekantsområdet venstre balde/hofte/baglår! AAAAAAAAAAAAAVVVVV  … FOR FAND…HELVEDE! (undskyld men det skulle bare lige ud)

Min viv skulle bruge bilen i dag hvorfor jeg så ville cykle til arbejde … (offentlig transport sige mig ikke lige så meget hvis I forstår?).

Min respekt for brødrene Schleck og deres kommende arbejdsgiver er væk…

søndag, oktober 24th, 2010

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at hele miseren omkring Bjarne Riis’ efterhÃ¥nden ”splittede” cykelhold ”Team Saxobank-SunGard” og Brødrene Schlecks endnu “unavngivne” nye luxembourgske cykelhold, styret af Brian NygÃ¥rd og Kim Andersen, har en ubehagelig bi-side…

Spunky tager drastiske metoder i brug ….

lørdag, oktober 9th, 2010

Og det ligger normalt ikke til mig at gøre det 8O

Men da jeg for nylig var i gennem 10 dages kropsødelæggende penicillinkur, blev min fysiske form helt spoleret og min top atletiske figur gik helt i forfald på bare 10 dage :roll: … (okay det var måske ikke penicillinet og de 10 dage alene der gjorde det, det lød bare meget godt at give det hele skylden)

Har mishandlet min krop, motionsmæssigt i går søndag.

mandag, oktober 4th, 2010

Så mine ben er godt ømme i dag …

Jeg var oppe i Rude skov, der er sådan et dejligt blåt spor til at trille mountainbike i, hvilket jeg også gør fra tid til anden, og det kan varmt anbefales, der er udfordringer nok, for en ganske almindelig motionsrytter, den kategori som jeg høre ind under.

Og så lige en tilføjelse til gårsdagens galde…

tirsdag, september 28th, 2010

Det er total usportsligt at lægge sig i røven af en anden cykel og tage pace … (når man ikke er blevet inviteret eller bare sådan generelt har fået lov … der er noget der hedder intimsfære).

OPROP Cyklister ….

onsdag, september 8th, 2010

Der er visse ting der irriterer mig ved den danske cykelkultur. (Jeg er selv både cyklist og bilist og en meget hensynsfuld trafikant, hvad enten det er den ene eller anden form for transportmiddel jeg benytter)

De grælle!

Kriminalitet af værste skuffe …. og så ved højlys dag.

fredag, august 20th, 2010


Hey (som i HEEEYYYYYYYYY!) …. Vil du ikke også have en håndfuld gamle kvitteringer og en krøllet indkøbsseddel? Råbte jeg fra en behørig afstand.

Manden kiggede måbende og lidt nervøst i min retning i det han puttede plastisposen ned i sin rygsæk… han ignorerede mig den slambert???

Styrte France … nu er det snart slut og jeg er ved at være mæt…

torsdag, juli 22nd, 2010

Men her på falderebet skal en stor applaus dog lyde til deltagerne for sublim underholdning, i dette års løb.

Jeg synes at årets Tour De France, har været særdeles spændende, faktisk er det første gang i mange år, at spændingen for alvor er blevet banket tilbage i benene på dette ”Verdens hårdeste cykelløb” (det kan så diskuteres). For første gang har trætheden virkelig været mejslet ind i ansigterne på selv de hårdeste huder.