Archive for the 'Sport eller?' Category

Nu også med (midlertidig) hoftedysplasi ..

mandag, januar 24th, 2011

Og blåsort fortjenstmedalje i trekantsområdet venstre balde/hofte/baglår! AAAAAAAAAAAAAVVVVV  … FOR FAND…HELVEDE! (undskyld men det skulle bare lige ud)

Min viv skulle bruge bilen i dag hvorfor jeg så ville cykle til arbejde … (offentlig transport sige mig ikke lige så meget hvis I forstår?).

Jeg har lavet den ”onde” være alene hjemme med far gider ikke lave mad finten, i dag….

tirsdag, januar 18th, 2011

Jeg magtede ikke rigtig alt det der potter og pander noget og jeg orkede slet ikke noget længerevarende ophold i noget der bare mindede om et supermarked … efter min oplevelse i går ……. Så det blev til et hurtigt Kommandoraid i Nettos frysedisk og det var i den grad en målrettet aktion… Fakta ville være grønne af misundelse over aktionens timing som tog langt under 5 minutter …

Supermænd …. Jamen de findes skam ….

onsdag, januar 5th, 2011

Superman/supermænd er måske slet ikke et så uvirkeligt fænomen som vi går og tror …

Et fænomen som ellers kun er henvist til tegneserier, animations- og sciensfiction film eller til vores egen fri fantasi.

HEY …… du glemte noget!

mandag, december 13th, 2010

Jeg var inde for at bestille min nye æblebamse i dag …. Geeesss Mayyn … tænk at det skal være så svært … den er stort set udsolgt over hele linien. Men nu er den da i det mindste reserveret og bestilt og komme i løbet af indeværende uge … eller det var i hvert fald hvad de lovede i butikken … så må vi jo se om det så også passer.

Madpakkemanden på Falkoner Allé

onsdag, november 3rd, 2010

Jeg havde været på kursus i noget lovtekst i går (helt vildt tungt …. Zzzzzz og ikke særlig fordrende for fremtiden), i ved sådan noget med juridiske vindinger…. Og så er man altså en smule blæst i hovedet bag efter, sådan med alle de termer og informationer som på det nærmeste bare ligger og fylder eller skvulper op og ned inde i kraniemuffen, som var de hældt der ned som vand og guldfisk i en bowle.

Min respekt for brødrene Schleck og deres kommende arbejdsgiver er væk…

søndag, oktober 24th, 2010

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at hele miseren omkring Bjarne Riis’ efterhÃ¥nden ”splittede” cykelhold ”Team Saxobank-SunGard” og Brødrene Schlecks endnu “unavngivne” nye luxembourgske cykelhold, styret af Brian NygÃ¥rd og Kim Andersen, har en ubehagelig bi-side…

Call me stupid …… Please!

onsdag, oktober 20th, 2010

Er der nogen der venligst vil forklarer undertegnede hjerneblødning…

Hvad i himlens navn han bestiller midt i Rude skov kl. ca. 18.45 i regn og bælgravende mørke, iført løbetøj???

Sig mig står der badebold på ryggen af mig?? Åbenbart!!!  8O

HALLO ….. HVEM SLUKKEDE LYSET?

Spunky tager drastiske metoder i brug ….

lørdag, oktober 9th, 2010

Og det ligger normalt ikke til mig at gøre det 8O

Men da jeg for nylig var i gennem 10 dages kropsødelæggende penicillinkur, blev min fysiske form helt spoleret og min top atletiske figur gik helt i forfald på bare 10 dage :roll: … (okay det var måske ikke penicillinet og de 10 dage alene der gjorde det, det lød bare meget godt at give det hele skylden)