Archive for juli, 2007

Så er det overstået! .. og fase 2 kan begynde….

tirsdag, juli 31st, 2007

SÃ¥ oprandt dagen hvor “Lejligheden” skulle overdrages til den ny ejer… og fra nu af er der kun et hjem…….

(vores hjem genne de sidste 14 år er nu historie) 

Lidt om sære hændelser!

mandag, juli 30th, 2007

Vi sidder og skal til at bestille hårdehvidevarer….
Og pludselig tikker en mail ind til min viv, det er fra en veninde
Hun vil lige ønske min viv tillykke med at min viv har vundet et komfur???
Ja det var vi så ikke klar over selv…… strange???
Min viv undersøger det og  vi har haft kontakt til den en og den anden og jo den er god nok et stk. komfur ekstra large, 5 blus 90 cm bredt, faktisk lige præcis sådan et vi har haft i tankerne til vores nye køkken.
Min viv deltog for noget tid siden i en konkurrence og så tænkte vi ikke mere over det…… men en gang i mellem har man altså lov til at være heldig!
Verden er sgu nogle gange mærkelig!

Clark Sisters!

mandag, juli 30th, 2007

Nu er jeg ikke specielt religiøst anlagt, men de her søstre synger altså rø..n ud af bukserne!!

jeg får gåsehud på armene, når jeg hører mennesker der i den grad kan styre deres stemmer som de her kan!

Wooooooow sige jeg bare... men det er jo smag og behag...   but me like!

”Storkøbenhavner” eller ”Københavner med stort K”

søndag, juli 29th, 2007

For slet ikke at snakke om ”Stor Københavner”

 

Forskellen syner ikke af så meget, men i bund og grund er den enorm!

En ordentlig kurv?????

søndag, juli 29th, 2007

Når man skal købe nyt køkken og derfor går på opdagelse i det virtuelle univers for at finde hvidevarer, kan man godt blive en smule undrende, forbløffet og en anelse ængstelig…… når man har kig på et kølefryseskab der måler 1200mm i bredden og 1800mm i højden og der så står ”læg i kurv”???

Flyttehjerne………………….

mandag, juli 23rd, 2007

Vi har nu flyttet rundt, frem og tilbage på ting, kørt fra A til B med flyttegods, båret ting op og ned og meget mere!
Det hele i et sådant omfang at jeg har taget mig selv i at flytte tingene den forkerte vej og det er altså kun med til at gøre forvirringen total og mere surrealistisk, når man står med en genstand eller en fyldt flyttekasse tilbage ved udgangspunktet, (hmmmmmmm frem og tilbage er lige langt)..
For det så ikke skal være løgn så har jeg præsteret i mit små stressede flyttehjernerod, at pakke noget af det værktøj jeg har haft med den ene vej for at afmonterer noget i den fraflyttede lejlighed.
Helt præcist en nyerhvervet skruemaskine indkøbt til formålet og det havde nær kostet mig endnu en skruemaskine da jeg bare ikke orkede at gennemse omkring 70 flyttekasser… men jeg var heldig og fandt den i kasse nr.2.
I lørdags skulle jeg så et smut til købmanden efter drikkevarer….. man bliver tørstig af alt det flytten rundt, samt at forsøge sig som byggemand bob samtidig.
Jeg havde lige to dage forinden fået en kraftig henstilling af en meget venlig politimand, for noget man ikke må mens man kør bil…. (Tak venlige Politimand), så jeg tænkte meget over det der med hvad man må og ikke må i trafikken mens man køre bil.
Men på vej mod den nærmeste Netto ringer mobillos, (nej du tager den ikke, for det må man ikke), vel ankommet til Netto og en sms dukker op på mobillos…… det er fra min viv!!! (jeg har dit dankort!!!!)

Ekstrasøgninger og en anderledes Søgeliste vol12.

lørdag, juli 21st, 2007

Jeg blev af Sebastian opfordret til ved lejlighed at prøve og offentliggøre statistik på OS og Browservalg for mine besøgende… det har jeg forsøgt med følgende søgninger, det var lidt af et arbejde og derfor er der heller ikke knyttet kommentarer til denne ekstra søgeliste…

Feriesøgninger og andre gamle søgninger vol.11

fredag, juli 20th, 2007

Som sædvanlig er hovedparten af søgningerne foretaget i google med undtagelse af de steder hvor der er markeret…. Grundet huskøb, flytning og sommerferie er der ikke gjort så meget ud af listen denne gang….. men der ligger rigeligt med materiale til mange flere lister… så standarten skal nok komme op igen!