Archive for september, 2008

Bør man bliver en anelse bekymret når…..

søndag, september 28th, 2008

pk_0809_2x.jpg

11eren pludselig begynder at interessere sig for noget med det sigende navn ”Parkour”? og derfor ofte er ude for i flere timer (som i, ”jeg aner ikke hvor drengen er henne”), sammen med en jævnaldrende kammerat.

Jeg tror sgu min blog er ved at dø en stille død….

lørdag, september 27th, 2008

Blogbot.dk opdaterer ikke længere bevægelser på min blog, hvorfor ved jeg ikke.

 

Og da jeg ikke rigtig ved hvor jeg ellers skal gør opmærksom på min blog, ja så kan jeg kun se til at trafikken i løbet af de sidste fire dage er forstummet.

 

Team csc – SAXO BANK! …(I forlængelse af forrige indlæg).

lørdag, september 27th, 2008

Da der nu er kastet tvivl over en af TEAM CSC – SAXO banks ryttere, så må man forvente at hele holde pga. af uret trav får 15 minutter til at forlade holdet, de må jo hæfte solidarisk og ”Bjarne Riis Til Egen Røv” har jo tidligere meldt ud, at der ikke er nogen form for doping på hans hold.

Godt man ikke arbejder i finanssektoren…. f.eks. SAXO-Bank!

fredag, september 26th, 2008

Der går snart ikke andet end et par minutter før nye krak eller kriser rammer nyhedsmediernes forsider.

 

Jeg får kvalme og opkastningsfornemmelser over den måde senest SAXO-bank har håndteret krisen og ikke mindst den måde pressen serverer den på.

 

Man skal vist passe på det der ukrudt, hvis man arbejder i landbruget eller som gartner?

tirsdag, september 23rd, 2008

 

 

Man kunne i dag i P3 nyhederne kl. 11.00, med Kristoffer Meinert høre, at en rapport fra miljøstyrelsen afslører: ”at forbruget af kræftfremkaldende sprøjtemidler er steget med knap 25 % fra 2003 til og med 2005.”

Denne besked er lige tikket ind i min mailboks.

lørdag, september 20th, 2008


 

-Xxxxx har inviteret dig til at blive medlem af Facebookgruppen “Vi vil have krymmel pÃ¥ ALLE lakridspiber - ogsÃ¥ de enkeltindpakkede”.-

 

For det første, New facebook sucks…. For det andet jeg gider ikke Fjæsbåw, det fremgår vidst ret klart af et andet indlæg her på bloggen og af min efterhånden pænt amputerede profil i selv samme ”båw”

@ = Snabel-a…

lørdag, september 20th, 2008

En ting der længe har undret mig er kombinationen af taster på computerens tastatur, hvorpå man frembringer tegnet ”@”.

 

Så vidt jeg har forstået? og delvist læst mig til (ja jeg ved godt at det lyder utroligt og så er det ikke en gang pral), så er dette tegn et gammelt tegn og faktisk et tegn som allerede var integreret med ”linieskift” som funktion før det blev taget i anvendelse i postadresser.

Godbye farcebook……..

mandag, september 15th, 2008

farcebook_l.jpg

 

Jeg var lige begyndt at synes om facebook, men med den form for tvang de pt. Udøver, så gider jeg sgu ikke at være med længere. Der er så mange kritikpunkter vedrørende det nye design, så mange at jeg ikke en gang har fundet dem alle sammen.