Archive for marts, 2009

Spunky vs Job #1

mandag, marts 30th, 2009


Spunky har været til jobsamtale i dag og har indtrykket af at det faktisk gik helt ok…. nu skal der sÃ¥ bare lige voteres og gives point, før et endeligt resultat er klart!

 

Mens vi venter, er her lige lidt pause underholdning?

Hvad hjernen er fuld af, stemmer ikke altid over ens med mundens ordlyd.

onsdag, marts 25th, 2009Speedkrokodillen havde forleden fået gnasket et stykke trykimprægneret havestolpe af og gik så og tyggede i den, lige ind til jeg så det og tog det væk, (jeg er ikke sikker på at dyr og sarte sjæle har godt af at gnaske i sådan noget detnaturligt natur?), jeg lagde det fra mig kun for at konstaterer at 8eren fluks tog stykket og kastede det til tilbage i kåd leg, hvortil jeg udbrød: ”NEJ, NEJ, du må ikke give hende det, hun må ikke tisse på det!” ? doh…. og stor latter fra hele familien….. damn!

HVORFOR? og så midt i morgenmaden…

søndag, marts 22nd, 2009

Min viv: er Cliff Richard bøsse?

 

Jeg var lamslået, ikke så meget over spørgsmålets karakter nok mere over at hun forventede at få et svar, ikke nok med at jeg må døje med sære søgninger på min blog her i cyberspace, nu begynder de mærkeligste spørgsmål også at forfølge mig IRL.

Hvorfor føler jeg mig mon en lille smule ramt..

søndag, marts 22nd, 2009


Når jeg i mine søgelister (henvist fra google) finder søgningen:

 

”det rigtige svar hvorfor det hedder æbleskiver?”

 

hvad er det med mennesker, fæ og flæskehjerne som af uransagelige årsager tror, at de ganske skrupelløst, kan indtaste et vilkårligt spørgsmål i googles søgefelt og så forvente, at google som et andet orakel, med 754 km i timen slynger det korrekte svar lige tilbage i sylten på dem?

ha ha ha ha ha … du godeste det er jo helt sort!

lørdag, marts 21st, 2009

ha ha ha ha, med inspiration fra Maja_k kommer her en opfølgning…

det er helt sort!

SPUNKY tog ”hvor mange quizzer har du taget på Facebook” quizzen og resultatet blev

lørdag, marts 21st, 2009

”FÅ DIG ET LIV!”

Jeg er tilsyneladende noget nær satanist?

lørdag, marts 21st, 2009

Jeg tog en quiz her om hvilken religion som passede bedst til mig.

 

Årsagen var at jeg ville finde ud af hvad forskellen på ateist og agnostiker var og er, det fandt jeg ud af.

Af omvejer havnede jeg desuden på denne quizside og fik så svar på tiltale!

frokostkaffe og sære autoriteter…..

fredag, marts 20th, 2009Forleden gik jeg en tur ved Langelinie i min frokostpause, min lille gåtur førte mig først gennem kastellet og over til en lille hyggelig kaffebix (Kafferiet), hvor jeg spenderede en stor latte, med dobbelt kaffe på mig selv. Herefter gik turen tilbage mod jobbet via gefionspringvandet (altså ikke igennem springvandet, men forbi det), forbi Langeliniepavillonen, de lille havfrue (som snart skal ud og besøge triaderne) og til slut slentrede jeg langs molen i den lille ”lystbådehavn” tæt ved havfruen. (det skal man ikke gøre iført en latte!)