Det er helt vildt så billigt piller fra Pfizer tilsyneladende er … eller????

Jeg mener min postkasse bliver spammet med tilbud og jeg går ud fra at der er tale om potenspiller og den ægte vare selvfølgelig. Jeg kan ikke rigtig forestille mig andet for det virker da MEGA, (som i helt vildt overdrevet meget), seriøst. Men jeg har nu ikke ”haft tid” til at kigge efter, men ellers ville det jo også være bundulovligt reklame og det kunne jeg ikke forestille mig at nogen ville gøre! ( jeg er nemlig meget godtroende og naiv), I øvrigt er jeg jo lige i målgruppen ;-)

Men hallo -80 % det er da godt nok lidt af et brandudsalg, med mindre altså pillerne koster 10.000 pr.  pakke (stk.?), for så koster en pakke jo 2.000 kr.

Hvad endnu sjovere er, er at jeg tilsyneladende sender mange af de her reklamemails til mig selv altså spammer mig selv, det er nok igen fordi jeg er meget godtroende og naiv…

Det er selvfølgelig også muligt at jeg skal lægge alle procenterne sammen og på den måde kan opnå gigantiske rabatter på blå piller, måske kører det efter devisen, hvem tør vente længst?

Alene i dag og i går har jeg fået 13 tilbud, her af 6 fra mig selv?, 13 x 80 = 1040 %

1040 % rabat på blå piller … det vil så i givet fald betyde at jeg får penge for at modtage pillerne, det her bliver altså mere og mere lyssky på den fede måde altså. Men jeg tager chancen og lader lidt ekstra % løbe på, for det er jo næsten lige som lotto! Og ja man kan vel lige så godt tage sig god tid og få en klækkelig sum ud af det, hvis det altså er sådan det hænger sammen.

Hvis jeg nu var i målgruppen for et produktet som disse blå piller, så ville jeg da i al fald have  rigtig meget lyst til at købe et sådan medicinalvareprodukt online, dels når min mailbox dagligt bliver fyldt op med tilbud og  dels når jeg bliver spammet med ”FANTASTISKE” tilbud, ikke mindst fra mig selv, men også fra mailadresser som eks:

upakiymeq7421 @ meganet .lt

uotoge7024 @ iam .net .ma

iaimyinuad3662 @ virginmedia .com

nofujis @ iskon .hr

nefuzy4368 @ farlep .net

og mange, mange flere.

De mail adresser emmer jo af Medicinalvirksomhed, ja de virker jo ligefrem helt autentiske og jeg er jo et godtroende og naivt menneske, eller som Jørgen Leth (rytteriet) siger det ”Jeg er et nøgent menneske”, så jeg ville da umiddelbart uden omtanke kaste mine personlige data, samt kortnumre og koder  i grams for at få fingre i det produkt!

Her er et dump fra min virtuelle skarnkasse….

tr_23022010a_sh.jpg

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word