Okay og skulle vi to, (DIG og mig) så ikke lige lave en aftale? ….

JA … jeg snakker til dig min firbenede pelsbefængte ven!

sam_2257_l.jpg

Det største problem forbundet med det at have hund (også kaldet menneskets bedste ven), er de her årstidsbestemte ting som inkluderer hundens ydre, i daglig tale kaldet pels, men i mit univers et mindre mobilt omvandrende garnspinderi. :-|

Jeg troede seriøst kun at vi havde anskaffet os én hund, men i løbet af de sidste par uger har vi smidt hvad der svarer til et par ekstra på porten …. Hvor fanden kommer de fra?

Det er som om de opbygges ud af den blå luft over night!

Wupti …. Så var der lige en hund til …. Ikke sådan samlet som den vi har i forvejen, næe nej …  den nye har spredt sig over hele huset, og prøver ihærdigt at lege gemmeleg, MED NOGEN SOM ER GODT TRÆTTE AF DEN LEG!

Således holder en støvsugerpose i øjeblikket et par dage her hjemme og så er det ikke en gang fordi vi har et firbenet kræ af den type som virkelig har ”skæl problemer”, vores er heldigvis født uden underuld, men den har masserer af det der almindelige PELS.

Nu har jeg brugt over en time på at støvsuge og alligevel synes jeg allerede at jeg kan se en ny hund som er ved at samle sig i krogene ….. arrrrgh 8O … Verdammt!

Man kan nærmest ikke åbne munden uden at få foret i hele svælget med pels….. jeg brøds mig ikke om denne årstid … den kradser voldsomt i halsen….

Og så til det der med aftalen … enten støvsuger du selv eller også så fælder du ikke mere for i år ”VEL” Blev der spurgt? Med et lettere apatisk blik i øjet og en nervøs rysten i kroppen!

Sjovt der kom ikke noget svar … bare et opmærksomt undrende blik :? (som i har du noget mad til mig?) 8O

2 Responses to “Okay og skulle vi to, (DIG og mig) sÃ¥ ikke lige lave en aftale? ….”

 1. MetteNo Gravatar Windows Vista Internet Explorer 8.0 Says:

  :-) :-) :-)
  ps kan du ikke genudgive den der hvor du lufter hunden og fanger en “løbsk” hest :-) den prøver jeg netop at genfortælle for gemalen men det er ikke halvt sÃ¥ godt som det var skrevet :-) )

 2. spunkflasherNo Gravatar Windows NT Mozilla Firefox 3.6.10 Says:

  Mette
  Du kan få linket til den her:
   http://spunkflasher.com/?p=1881
  ;-)

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word