Jeg har syndet…..

Jeg har haft en afsindig travl dag, på job og skulle efterfølgende hjælpe min lillebror med isætning af to døre.

Samtidig havde svigermor lånt poderne til en tur på eksperimentariet og derefter en biograftur … og de lod til at have været en rigtig hyggelig dag, da de blev afleveret inde i byen hvor, jeg gik og hjalp lillebror.

Men tiden går hurtigt når man sådan lige skal nå en arbejdsdag og derefter diverse småopgaver … og da det jo er familie, ja så er der jo tale om rene interessetimer :-) … nej så hjælper han mig med nogle af de ting han er god til … så det er faktisk en helt okay deal.

Men men men …. Klokken blev jo for fanden pludselig mange …. Hvor blev alle timerne af???

Alt havde pludselig lukket :-(

Så på hjemvejen blev det altså til et smut forbi den gyldne måge ….. ja jeg ved hvad i tænker …. Og jeg skammer mig….

Men nu har jeg bedt om syndsforladelse, så jeg håber at i kan bære over med mig denne gang …. Jeg lover det ikke skal ske igen … i hvert fald ikke med min gode vilje …  8O

Jeg er sikker på at det har smadret dagsformen, så i morgen skal der knokles lidt ekstra …. Damn!

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word