Kenneth “Guld” Plummer ????

Hvad helvede er det for et samfund vi lever i ????

Først fucker Kenneth Plummer godt og grundigt op i den, (for nu at bruge et passende udtryk), ved at ytre sig yderst uheldigt og injurierende over for tidligere kolleger …. at det så måske ikke var planen at det skulle komme masserne til kendskab er en mindre detalje, som stadig efterklangsmæssigt vil runge en rum tid endnu. Og det selv om selv samme person skriftligt har ”undskyldt” over for de involverede parter.

Dernæst trækker han selv splitten og forlader posten som DR’s generaldirektør (en statslig institution – ikke en privat virksomhed), og hvis han ikke havde gjort det var han nok PÆNT blevet bedt om at pakke sin ”skoletaske”!

Slutteligt bliver så samme Plummer pludselig belønnet og forgyldt med bonus og gylden håndtryk .. til en værdi af 6,4 mio. ????

Havde en hver anden idiot fucket bare en brøkdel af det her op i en privat virksomhed, havde personen fået et instant kick, med blodsmag i munden til følge….. og højst et stykke gråt papir uden porto.

Men nææææe nej …… Plummer, han skal da belønnes for sin udÃ¥d, pÃ¥ licensbetalernes regning vel at mærke….

Har du dummet dig siger du …. Det skal du ikke tænke på … det sker dagligt her i DR koncernen…

Så pyt med det … du får lige en pose penge med på vejen … for vi har så mange af dem her hos DR…

Diversiteten og kontrasten er larmende og ordet Fyringsrunder …. Hmmmm …. nej det bruger vi ikke i DR.

(manden må da grine sin røv i laser hele vejen til banken)

Hvem sagde sort???

2 Responses to “Kenneth “Guld” Plummer ????”

 1. HeidiNo Gravatar Windows NT Mozilla Firefox 3.6.11 Says:

  Det er tilsyneladende en del af hans kontrakt, selvom jeg har lidt svært ved at forstå, at man skal have bonus for at sige sit job op.

  Så forhåbentlig får den næste generaldirektør en lidt anderledes kontrakt, selvom det nok vil være fuldstændig naivt at tro på, at DR rent faktisk kan finde ud af det. Det er jo selvfølgelig heller ikke deres egne penge de kaster rundt med.

  Det står dog pludselig lysende klart hvorfor DR mener, at licensbetalingen skal sættes op når de bruger pengene som de gør. Måske det var en opgave for Luksusfælden? :-P

 2. spunkflasherNo Gravatar Windows NT Mozilla Firefox 3.6.12 Says:

  det er muligt at det er en del af hans kontrakt…
  jeg mener bare at der for almindelige mennesker, gælder regler også selv om man kar en kontrakt, som sætter kontrakten ud af spil, hvis man begår handlinger som kan skade virksomheden eller dens omdømme.
  og da han har fucket godt og grundigt op i det og selv har valgt at gå, mener jeg på ingen måde at manden er berettiget til et gylden håndtryk.
  snarer det modsatte. 8O

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word