Madpakkemanden på Falkoner Allé

Jeg havde været på kursus i noget lovtekst i går (helt vildt tungt …. Zzzzzz og ikke særlig fordrende for fremtiden), i ved sådan noget med juridiske vindinger…. Og så er man altså en smule blæst i hovedet bag efter, sådan med alle de termer og informationer som på det nærmeste bare ligger og fylder eller skvulper op og ned inde i kraniemuffen, som var de hældt der ned som vand og guldfisk i en bowle.

Så stor var min forundring da jeg i bil kørte ad Falkoner Allé i tæt trafik (som i MEGA langsom kø) og pludselig blev vidende til et lettere bizart optrin – MADPAKKE MANDEN!

Der midt på vejen små 10 biler fremme, dansede en subsistensløs og næste tandløs sinke rundt, med en madpakke i hånden, (sådan en man får i en smørebrødsforretning, pakket ind i hvidt papir med en elastik omkring).

Det var den mest syrede dans jeg længe har set… hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro at denne personage lige havde tømt indholdet af en pakke LSD sammen med en flaske kirsebærvin.

Stort set alle forbikørende biler skulle lige have madpakken helt op i forruden, samt mandens forvrængde tandløse smil ind af sideruden … han hujede og hoppede op og ned og flere gange var jeg seriøs bekymret for at nogen kom til at ramme ham, for der blev dælme kørt tæt på…

Nogen gange var han helt ned og ligge på vejen, nærmest snurrende rundt om sig selv, dog hele tiden dybt fokuseret på madpakken, som på intet tidspunkt kom noget til, den blev omhyggeligt ført rundt i strakt arm som en tjenerbakke fyldt med drikkevarer.

Det hele var lidt som at se denne her amerikanske politibetjente der i kedsomhed dirigerer trafikken i en dans der er en blanding af John Travolta og tyrefægter værdig.

jeg fik desværre ikke enden pÃ¥ optrinnet … og ærgrede mig over at jeg ikke havde mit kamera med mig!

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word