Æææ-øøøøøøhhhh … hej ….(ligesom)!

Jeg sad for nyligt og morede mig over hende hers pinligheder. :lol: må man egentlig godt det?

Og så her da jeg kom hjem i dag ….

Nej jeg starter lige helt fra begyndelsen …

Min havelåge, jernhest, bycykel, mm. (kært barn har mange navne) stod af den anden dag …. Helt bogstaveligt, jeg var på vej med 9eren til skole og pludselig der midt mellem skole og hjem udåndede kræet og så midt i et godt tempo :? … samtlige kugler i fornavet, valgte at forlade deres liv som stabiliserende fremdrivere (til de ikke cykelkyndige, er et nav en væsentlig bestanddel af et hjul og er der tale om et forhjul kunne det se ca. ud som på billedet herunder.)

fn_20101110_1.jpg

fn_20101110_2l.jpg

(Så er det ligesom på plads)

Cyklen begyndte at opfører sig meget besyndeligt, sige mærkelige lyde, sådan Kronk, kronk, knirke, knirke .. og det blev bare værre og værre så jeg måtte stå af og trække hjem, efter at jeg havde afleveret 9eren…

Det var ikke rigtig en del af planen, da jeg skulle have været hurtigt på arbejde.

Men hjem i kælderen og finde en erstatning … og hvilken erstatning …. Oooh rædsel …. Min ……. mountainbike !!  de fleste vil nok sige det er da ikke så skidt …. Jo rigtig ”SKIDT” faktisk … det har nemlig haft det med at småregne de sidste par dage og da jeg normalt kun bruge min Mountainbike i skoven i ført den nødvendige beklædning … så er den ikke monteret med skærme :-| , det vil sige at jeg allerede ind til flere gange er mødt på arbejde med bukser og jakke der ligner en ufrivillig urineksplosion eller det der er værre  samt Pippi Langstrømpe fregner i hele fjæset … (også mellem tænderne! ) Arrrrrghhhhhh!

Og i dag var absolut ingen undtagelse …. Jeg havde ellers tjekket DMI, men dem kan man altså tilsyneladende ikke stole på … ØV!

Så da jeg kom hjem lignede jeg endnu en gang noget der var trukket gennem den lokale kloak …

Og da jeg var gennemblødt fra yderst til inderst, var min første tanke bare at få tøjet af og noget nyt på…

Af en eller anden sær årsag, syntes mit bedre jeg, da jeg stod der kun iført underrør, at jeg da lige skulle smide affald ud og tømme postkasse …. (hvor fanden kom det fra???)

Som sagt så gjort … jeg havde bare ikke lige taget højde for at andre måske kunne kigge med. Og selvfølgelig skulle det myldre med mennesker lige præcis i det sekund. Naboen havde timet at han skulle ud ad døren lige der og et ældre ægtepar defilerede forbi med deres hund forenden af havegangen samtidig … altså mere end 3 sæt øjne hvilede på mig, og der stod jeg i undererør med en pose affald i hånden og jeg havde samtidig glemt at jeg på det nærmeste var sort i ansigtet fra min cykeltur … for det havde jeg selvfølgelig ikke fået vasket af endnu…

Jeg havde mest lyst til at råbe et eller andet i forsvar … men det havde nok ikke gjort situationen mere gunstig! 8O

Æææ-øøøøøøhhhh … hej …. Var det, det blev til … resten blev ved tanken.

Det var en letter betuttet nabo, som skyndte sig videre uden at sige en lyd (men ansigts udtrykket sagde det hele ”pazzia, folle, ritardato”!)

alt sammen pga. min f*cking cykel! 8O

2 Responses to “Æææ-øøøøøøhhhh … hej ….(ligesom)!”

  1. MorfarNo Gravatar Windows NT Mozilla Firefox 3.6.12 Says:

    Hahaha SPunky dit gale menneske!

  2. spunkflasherNo Gravatar Windows XP Mozilla Firefox 3.6.12 Says:

    @Morfar
    ja og det er da vist mildt sagt …. 8O
    jeg er da glad for at det ikke var politiet der kørte forbi …

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word