Flyvske tanker og forvrængede dagdrømmerier …

Nogen overspringshandler ved at surfe på nettet eller trykke opdater på diverse sociale medier, andre gør noget helt andet.

Jeg har for vane, når jeg skal koble af, at fordybe mig i noget musik eller glide ind i et fjernt tankeland hvor ”billederne” ofte kan være ret udsyrede eller forvrængede.

Jeg har en forkærlighed for katastrofe film, jo dårligere des bedre, lader til at være et salgsargument som lige passer ind i min terminologi.

og det er ikke fordi der er lave så få af dem gennem tiden, ikke at jeg skal begynde at remse titler op, for det er i og for sig ikke relevant i forhold til mine vrangforestillinger.

Men jeg forestille mig ofte, hvordan jordens civilisation bliver udslettet af en gigantisk katastrofe, (hvilken som helst slags, altså lidt som på filmen.), det i sig selv er der jo ikke noget odiøst i og cdet kunne jo god være scenariet på et eller andet tidspunkt i vores virkelige verden. Men i modsætning til filmene så ender mine tankerækker bare aldrig lykkeligt …. De ender med menneskehedens ubarmhjertige udryddelse. Slut prut lukket og slukket … altså for vores videre færden på jorden.

Men så fortsætter tankerækken ofte ud i det absurde og helt uvirkelige…

Hvad sker der efter denne under gang???

Sandsynligvis vil der opstå nye livsformer over tid, for sådan er det med cyklusser noget forgår på sigt for at noget nyt kan tage over.

Men lige som arkæologer i dag graver i jorden og finder historie om svundne tide, forestiller jeg mig at udefra kommende livsformer, efter menneskehedens udslettelse, (selvfølgelig intelligente væsner der ligner dem der en gang herskede over jorden, sådan i åndelig forstand) kommer til denne planet.….

De begynder så at grave og finde efterladenskaber fra en svunden civilisation, og i mellem dissefundne sager er også flere katastrofefilm….

Hvilket danner grundlag for den viden som de tror bygger på en sandfærdig beretning om menneskets gang på jord!

Det ville aldrig kunne lade sig gøre i virkelighed I know, der er så mange faktorer og ubekendte som slet ikke er taget højde for her, men det er jo også bare min absurde tankerække.

(dog er der stærke referencer til noget gammel tekst …… hvad Svensen var det nu det hed???) ;-)

Go søndag

2 Responses to “Flyvske tanker og forvrængede dagdrømmerier …”

 1. I mangel af bedreNo Gravatar Windows NT Internet Explorer 8.0 Says:

  Jeg kender godt absurde tankerækker!

  God søndag til dig også!

  ps. Jeg aner ikke hvad det er med MÆND og katastrofefilm…tsk tsk..

 2. spunkflasherNo Gravatar Windows NT Mozilla Firefox 3.6.12 Says:

  næææe det ved jeg heller ikke… ;-)

  ps. Interessen har jeg fÃ¥et gennem min viv …. som er endnu større fan af katastrofefilm 8O

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word