Telefonsælgere… Mærk kontaktfladen mellem øre og telefon …

Nå det er vist en helt anden historie…. 8O

På min arbejdsplads bliver vi dagligt ringet/kimet ned af telefonsælgere fra ind- og udland, ja også udland … nogen gange på ubehjælpeligt engelsk, og ofte med stærk indisk accent. Telefon sælgere som kan få telefonrøret til at gløde og som vil sælge alt fra Ip- telefoni og printere til frokostordninger og investeringspapirer… og det er rimelig belastende (som i ARRRGGGGHHH  SMUT POMMES FRITES!) og ofte ganske tidskrævende.

Man skal i det hele taget være gjort af noget særligt, hvis man objektivt skal svarer på allle disse nonsens opkald dag efter dag…for slet ikke at snakke om det stof man skal være gjort af, for at være telefonsælger ud i alskens produkter…

Her tænker jeg specielt på alle de afvisninger man som telefon sælgere bliver præsenteret for i løbet af en arbejdsdag. (jeg kunne forstille mig at nogen bruger hårdere retorik end andre :roll: )

Vi afviser f.eks. kategorisk alle telefonsælgere uden undtagelse … det er firmaets officielle holdning og politik, en holdning som jeg har det helt fint med.(da vi sidder i et storrumskontor er det begrænset hvor hård man kan tillade sig at være, men det hænder at man er alene :-D , jeg har dog været med til en sjov lille leg et tidligere sted jeg arbejdede, her stillede vi simpelthen sælgeren videre til hinanden ….. og vi blev ved til staklen gav op ;-) ) Jeg skrev i øvrigt et indlæg om emnet telefonsælgere for lang tid siden i forbindelse med et link jeg fandt, det kan findes her

Næææe …. hvis vi har brug for nogle produkter eller services, så opsøge vi dem selv, og jeg ved at mange andre firmaer fører samme hårde 0-politik over for telefonsalg, hvilket nok vil sige at mange af de her telefonsælger, får hvad jeg vil betegne som en del afvisninger i løbet af en arbejdsdag …

Man må sgu blive noget slukøret over alle de afvisninger … Forestil dig efter afvisning nr. 50 eller 92, lige at skulle mande dig selv op til endnu en kold afvaskning, jeg selv har hverken psyke eller overskud til at kunne arbejde på den måde.

Og ikke nok med det, ofte giver de ikke op efter en enkelt afvisning … de ringer igen og igen og igen.

Personer der arbejder med telefonsalg må have et helt specielt drive, om det er den ene person der fra tid til anden ryger i fælden der er drivet, kan jeg kun gisne om, men jeg kunne sagtens forestille mig det. Men er det virkelig det værd?

Gad vide hvordan en sådan telefonsælger er som privat person.

Tage de arbejdet med hjem? Og kan man overføre i direkte linje deres afvisninger til deres privatliv?

Jeg kunne forestille mig at det godt kunne gå hen og blive en anelse belastende selskabssituation.

 

No is not an optional answer! 8O

 

  • Skal vi danse??

Efter afvisning nr. 78 er der en der forbarmer sig til en enkelt dans …. Nederen liv!

Man kunne også forestille sig en konstant forhandlingssituation i det lille hjem.

Jeg har et utroligt fordelagtigt til bud pÃ¥ madlavning, indkøb, sengelægning, hundeluftning ….. you name it!

Jeg tror meget hurtigt at jeg ville blive meget MEGET TRÆT…

any way hvis der er nogen der har nogle gode pranks … sÃ¥ spyt ud …. I in need EWOL pranks! :twisted:

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word