Sukkerforbandelsens skrigende dæmoner, afsnit 567.

Jeg har haft en mindre kontrovers … eller det var i hvert fald en kontrovers … eller uoverensstemmelse … altså der var det der uenighed noget

Og jeg var lige ved at komme op og toppes …. Men jeg fik heldigvis snakket mig til fornuft inden det løb helt af sporet (men peeeeew det var fandeme tæt på).

Årsagen var, at jeg ved et ”uheld”, (jeg er sikker på at der er tale om en form for sammensværgelse, konspiration … men sig det ikke til nogen), fik brudt den sukker embargo som jeg pt. ligger under for (ja der er altså næsten tale om diktatoriske tilstande).

Af uransagelige årsager skete der det, at noget syltetøj, i ved sådan noget skamkogt sukker tilsat en lidt farve og noget smag i form essens og så evt. en lille smule naturlig frugt/bær (i dette tilfælde Hindbær), havnede på et stykke brød, som jeg ganske uden skyld kom til at indtage, idet det var repræsenteret på en tallerken som var tiltænkt undertegnede.

Det resulterede som sagt efterfølgende i vredesudbrud, uoverensstemmelse og næsten også korporlighed.

Efterfølgende da jeg havde fået snakket optrinnet ned, blev jeg enig om at sætte mig ned og forsones over en kop kaffe … men selv her var der store uoverensstemmelser, for jeg kunne ikke blive enig om hvilken type kaffe det skulle være, (det er altså ikke nemt at have mere end en mulighed) … og så startede et nyt højlydt skænderi hvor ukvemsord som fækalienisse, ligtornsmasochist  og analudblokker føg gennem luften….

Havde det ikke været for min indblanding, ja så havde det nok fået en ultra voldelig afslutning, en afslutning hvor både stearin, peanutbutter (crunchy) og daggammel kogt mælk indgik ….

Spændingerne er ret intense her hvor jeg er lige nu og jeg frygter lidt at urolighederne kan blusse op i lys lue hvert øjeblik …

Jeg har desværre ikke mandat til at indsætte en fredsbevarende FN styrke, men jeg håber meget inderligt på at dette organ (FN), får øje på den spændte situation og hurtigt bringer tropper frem, så ro og orden kan blive opretholdt…

Fortsættelse følger….

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word