Hvordan kommer jeg hjem fra Egypten?

Ja efter at denne søgning nu har ramt min blog to gange føler jeg at jeg er nødt til at komme ned en guid eller i alt fald et par gode forslag…

For det første, hvis man selv vælger at tage til Egypten mens Tunesien er ved at vælte og det så småt ulmer andre steder i mellemøsten …… herunder EGYPTEN, så beder man sgu selv om det…. Sorry..

Men jeg går ud fra at du er i en af følgende 5 byer, hvis du har været eller er ferieturist i Egypten, ikke at jeg har meget forstand på Egypten … de andre navne ringer bare ikke rigtig nogen klokker hos mig!

mp_20110130_l.jpg

·         Sham Ash Shayk: Hvis du er her, har du flere muligheder 1. bliv hvor du er og nyd din forlængede ferie …. Det vrimler med militær på Sinai-halvøen så det er nok bedst at holde sig i ro! 2. du kan også svømme op ad korridoren til Israel og søge om politisk asyl enten der eller hvis du tør tage turen videre til Gaza striben og forsøge dig her 3. søg ned mod Somalia og håb på at en villig pirat vil give dig et lift hjem, (de skulle være meget velhavende har jeg ladet mig fortælle).

·         Alexandria: Hvis du er her, hvor du sikker har ”nydt” din bade ferie … vil jeg forslå at du hijacker en vandcykel og cykler over middelhavet til det græske øhav og fortsætter din badeferie der, nu du har fået ødelagt et par dage af din ferie … og der skal nok være en vandcykeludlejer på Samos eller Kreta som taknemmeligt vil tage i mod en ”ny” vandcykel, grundet landets kurs mod fallittens rand. Men bliv ikke for længe i det græske, da urolighederne i mellemøsten pludselig kan løbe stærkt og kaste store gnister af sig. Du kan også svømme til Sicilien og så tage en færge til det italienske fastland og så videre med tog eller på tommelfinger hjem der fra … men det vil jeg ikke anbefale da man får umådelig meget skrumpehud af så mange timer i vand og derudover det er farligt at flyve med Alitalia, da den økonomiske krise og Berlusconi har udhulet den Italienske økonomi … og dermed også flyeftersyn.

·         Cairo: hvis du er her så nyd din aktiv/autonom-ferie …. Du kommer ikke hjem foreløbig og du kan lige så godt få det bedste ud af det …. Og folkene fra ungeren ville faktisk være grønne af misundelse over din situation…

·         Suez: Håb på at Mr. Mc Kiney Møller forbarmer sig over din situation, fordi du er dansk (for det er du vel …. Ikk’) og hyrer dig som dæksmatros på Maren Mærsk eller en af de utallige andre pramme som han tøffer rundt med nede i området. Hvis ikke skal du nok ikke regne med at få arbejde i slusen …. Arbejdsløsheden er pt. på  9-10% i Egypten så der er kamp om tjanserne.

·         Luxor: Kan du stave til MUMIE …… her er ingen hjælp at hente …..du kan lige så godt lægge dig ned i et sarkofag til en af faraoerne og så håbe at du bliver husket for eftertiden.  Du kan også blive desperat og vælge at tage gidsler, men det er altså prøvet før i Luxor og har ikke vist sig som den bedste løsning.

·         Al Khärijan: skulle du mod alle forventning opholde dig her …. Så er du FUCKT  … bed til din bedste beduin om at du bliver set i glemslen og kommer hjem en gang inde 2030…. Men du kunne jo bruge ventetiden på at spasse ud i ørkenen og spille Afrikas stjerne eller studere SAND,  måske det øger dit held?

God vind! Eller skulle jeg sige sandstorm?

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word