Komedieføljetonen om Puf Elhår og SvampeBob Firkant, del 2.

Komedieføljetonen om Puf Elhår og SvampeBob Firkant, forord.

Komedieføljetonen om Puf Elhår og SvampeBob Firkant, del 1.

(SvampeBob møde Puf Elhår …)

Modeugens store aftenshow ”Aftenshowet” stod lige for at skulle løbe af stablen. Og som det var og er med det fineste og mest trendy inden for modebranchen …. Så kunne det sjældent blive ekstravagant og outreret nok, hvilket også gjorde sig gældende i dette tilfælde.

Showet skulle emmer af råhed og være helt unik ud i den mindste detalje, (lady Gaga havde jo allerede brugt slagtehus temaet med sin kødkjole … så man var nødt til at gå andre veje) så der for var location helt speciel og nøje udvalgt. Man havde valgt at henlægge showet til krematoriet på Bispebjerg, salen med den store ovn!

Gæsterne blev fragtet dertil fra indre by i rustvogne, det var helt sikkert at der ville være store skriverier om dette optrin i pressen dagene efter …. For det var et noget bizart optrin med festklædte mennesker stuvet sammen som slagtesvin i rustvogne som kørte i pendulfart fra København K til Bispebjerg ”K”.

Pyyyh der var godt nok varmt …. Bob var kommet tidligt for at få en god plads, han var så heldig at komme med en af de første vogne, men nu sad han og svedte og for meget varme er ikke godt hvis man er født natursvamp …. Der var stadig et godt stykke tid til at showet for alvor gik i gang, (egentlig var selve optrinnet og ankomsten af gæster i sig selv lidt af et show).

Varmen gjorde at han nærmest sugede kropsfugt til sig fra de andre gæsterer, han fungerede nærmest som en levende affugter, hvilket meget hurtig blev for meget for ham og så begyndte et sandt renderi hvor han nærmest i pendulfart frem og tilbage mellem det tilstødende kølige kapel og så dette helvedes forgård, for at tømme af. Hans tilstedeværelse gjorde at der var stor fare for at både gæster og modeller  ville have et BMI på anoreksi inden aftenen var omme, men det ville de nok ikke lægge mærke til da de jo var mere end rigeligt vandt til så tynde mennesker i denne branche.

Aftenens Konferencier, vært eller facilitator blev annonceret og kort efter gik Puf Elhår på podiet til lyden af et kæmpe bifald. Bob kiggede undrende på hendes hårpragt som mest af alt lignede et af Nicola Teslas mislykkede forsøg og undrede sig over at hun skulle være førende inden for området ”styre” eller ”holde styr på”??? (Jooo …. hun styrede normalt ret vildt …. Ja til tider direkte farligt).

Hun havde faktisk bestyret ind til flere trendy programmer på både radio og tv bl.a noget med at gå i blomst og noget andet noget hvor hun hele tiden skulle servere gevalia kaffe! …. og så tjente hun mindst lige så meget som hele modebloggerbranchen til sammen …..

Hun var meget feteret i visse kredse, mest blandt modebloggere, nok mest fordi hun havde det med at gøre uforudsigelige ting … andre vil nok kalde det en lille brist.

Hun havde det med at overtage hele showet og sætte sig selv i centrum ….. og det var bestemt også tilfældet denne aften … ja der blev nærmest vendt op og ned på det hele. Puf kommanderede og lavede armfagter i alle retninger, mens håret stod vildere end nogensinde til alle sider, og folk løb rundt som hovedløse høns for at tækkes denne fashionfaSista. Alle trendsætterne, designerne og deres modeller blev bænket langs podiet og så blev publikum gennet op på selve podiet og skulle så vade frem og tilbage anført af selveste Puf Elhår som ypperste general. Hun pegede i hidsige bevægelser på modeller, designere  og trentsættere, mens hun snakkede i mikrofon som en anden verdens stjerne …. Og en gang i mellem klappede modellerne og deres designere så ganske euforisk i hænderne…. (som var de betalt for det) …. jooo Puf Elhår sagde man ikke imod…. For hun vare genialiteten selv!

Bob syntes at det var et ret unikt set up, og maste sig frem i mængden for at komme frem til selveste Puf. Han ville spøge ind til konceptet …. Men det skulle han ikke have gjort. Striglen Puf blev stik tosset  …. Hvor vågede sådan en badesvamp at afbryde hende midt i et stort SHOW??? og så fik hun store stjernenykker med hjertekvababbelse og himmelvendte øjne til følge. hun skreg af den stakkels badesvamp og gennede ham ned bland modeller og designere, hvor hun mente at noget så kantet og outreret hørte hjemme ….. ”DET ER MIT SHOW!” råbte hun (mens farven af raseri farvede hendes kinder lillarøde)….. ”MIT!” ….. ”og det er mig der har det lækreste hår!” …

Fortsættes

2 Responses to “Komedieføljetonen om Puf ElhÃ¥r og SvampeBob Firkant, del 2.”

  1. Anne O'ManneNo Gravatar Mac OS X Mozilla Firefox 3.6.13 Says:

    Hahaha… Svampen gik væk for at tømme af… Bizart, og dog sÃ¥ sjovt.

  2. SpunkyNo Gravatar Mac OS X Safari 6533.18.5 Says:

    Joo og så giver det jo ligefrem mening med alle tøjstativerne str.32-34 som præger denne branche. :-)

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word