April Opdateringer …..

Tiden går stærkt i øje blikket og jeg har haft meget at se til, min synlighed og mit nærvær i mit IRL univers har lidt i alt for lang tid og det har derfor været nødvendigt at foretage nogle drastiske justeringer i mit liv..

Det har også betydet at bloggen her har været lidt overladt til sig selv … og det bliver den desværre nok også fremover …. jeg har valgt at fokuserer på nogle andre ting, og også på nogle andre platforme som twitter, linked in og så en ny mere personlig blog som forhåbentlig snart ser dagens lys …. den bliver i eget navn … og på ingen båder hemmelig …

men her er lidt UP-DATE…

 • 80 dage uden sukker …. det han mærkes på kroppen i starten var jeg enormt træt …. men efterhånden som jeg har lært at kompenserer for sukkeret, ja så går det sgu meget godt… jeg føler mig mere sund og kroppen har affundet sig med frugt og kulhydrater i stedet for sukker. kun 3 gange har jeg brudt mit sukker stop, og det har alle tre gange været i forbindelse med selskaber eller restaurantbesøg….. men det kan jeg godt leve med.
 • Motionen er sat i fokus, hvilket vil sige 3 - 4 gange løb om ugen gerne 2 gange intervaltræning, 1 - 2 gange cykling, gerne i skoven (det er der størst udfordring i). og så bliver det nok også til indmeldelse i et eller andet træningscenter her i løbet af den næste måneds tid ….. kroppen skal shapes!
 • Kiloene er raslet af …. ikke fordi jeg havde behøvet at tabe mig … jeg skal faktisk til at passe på jeg ikke bliver undervægtig, så kosten skal lige kigges efter i sømmene … så den bliver korrekt sammensat.
 • Huset er ved at blive lænset for overflødigheder …. hvilket vil sige udsmidning i stor stil…
 • Garderoben bliver opdateret …. ikke mindst med egne kreationer …. det er sgu sjovt igen at have gang i kreativiteten… (i første omgang blev det dog kun til en nederdel til 10′eren … og hun var pave stolt … se det varmer mit hjerte…)  ;-)
 • Og så har jeg kastet mig over denne bog “7 gode vaner” og tro mig ……  I’m in change, and it’s only getting better … DET ER MIN NYE BIBEL
 • Jobbet forsvandt endnu en gang, (jeg hader denne her krise af hele mit hjerte) og så satte jeg alle sejl ind for at få noget nyt at rive i. Alt på nettet blev opdateret jeg fik skrevet små 30 ansøgninger på 10 dage og bingo så var jeg i arbejde igen ….. så nyt job er det også blevet til …. me like :-D .
 • Jeg fik på de 10 dage jeg nåede at være arbejdsløs, flikket starten til et større portfolio sammen og det var nok det der gav pote og skaffede mig i arbejde igen så hurtigt. Min jobsamtale varede under et kvarter og det plejer normalt ikke at være gode tegn, men 10 minutter efter jeg var kommet hjem ringede telefonen …. og her lød spørgsmålet om jeg kunne starte i morgen, så i går fredag var min første arbejdsdag på nyt job :-D

og så kan jeg tilslut tilføje at “Lotte Mejlhede nøgen” stadig er en af de mest søgte ordsammensætninger på spunkflasher.com, om jeg begriber hvorfor???

5 Responses to “April Opdateringer …..”

 1. LeoparddrengenNo Gravatar Mac OS X Safari 534.16 Says:

  Held og lykke med det hele. Er også selv blevet mere aktiv på twitter (som Leoparddrengen), det er unægteligt lidt enklere at komme af med stuff der, når man ikke er fokuseret til de store indlæg.

 2. MarianneNo Gravatar Mac OS X Safari 533.20.27 Says:

  Men så held og lykke med det hele :-)

 3. spunkflasherNo Gravatar Windows NT Mozilla Firefox 3.6.16 Says:

  jo jo … nu får i det til at lyde som om at jeg forlader min blog drt gør jeg ikke … den bliver bare ikke opdateret så tit! …. men tak ;-)

 4. missmNo Gravatar Mac OS X Mozilla Firefox 3.6.3 Says:

  Vil du være min Guru?

  (Stort tillykke - godt gået!)

 5. SpunkyNo Gravatar Mac OS X Safari 6533.18.5 Says:

  Miss M til hver en tid ;-)
  Er iøvrigt ved at intensivere min træning … Både mentalt og fysisk … At jeg så pt. vejer alt for lidt er en anden sag!

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word