Weekendudskejelser.

Efter en lørdag som for mit vedkommende bare skulle gennemleves på det man normalt bare vil betegne som et minimum*, så har det været en fantastisk søndag med en solrig skovtur og hjemmebagt æbletærte, og nu står den så på total ”disco-retro in da basement” Yaaaaah.

img_2919.JPG

Fredagen stod på koncert i Amager Bio med FINK, og woooarw for en koncert, det var fandme en fed oplevelse … super smooth musik, med et twist af melankoli sådan lidt a la Jamie Woon. Scenen var i øvrigt udstyre med en fin scenografi af arkitektlamper … simpelt og smukt understregende den melankoli som lå i lydbilledet.

img_2950.JPG

Ekstern link til YouTube - 1, Ekstern link til YouTube - 2 (man må jo ikke linke direkte, altså indlejre videoer på sin blog, ifølge regler fra musikbranchen, så se dem på YouTube!)

Efterfølgende var jeg på Coctailbar ”1105”, fancy place som jeg desværre ikke husker meget af … da oplevelsen fortabte sig lidt i alkoholtågerne fra noget med en alkohol% på omkring 68 samt et ultra grimt drikkekrus udformet som de stornæsede figurer fra Påskeøerne???

img_2955.JPG

Kom i øvrigt hjem med sår på knæene og en udpakket rittersport med nougat i venstre bukselomme????, hvilket resulterede i at min pung og mine plastickort litterært var blevet farseret brun sukkermasse tilsat Cacaosmag … jeg har senere erfaret fra min kompis denne aften, at jeg af uforklarlige årsager kastede mig ud i et mindre slagsmål med min jernhest umiddelbart uden for Amager Bio, hvilket forklarer sårene … men ikke Rittersporten?

Vi sluttede aftenen/natten af med at Highfive stort set alle der skulle over ” Johnny Louises bro” kl. et eller andet som jeg ikke husker, så hvis du var en af dem der blev highfivet og følte dig en smule forulempet så tag i mod min uforbeholdne undskyldning … ;-)

og så ved jeg faktisk ikke hvordan jeg fandt hele vejen hjem … men jeg vågnede i hvert fald op i min seng!

I dag er jeg en anelse træt … men også glad og mæt oven på en oplevelsesrig weekend!

Søndagens  10 songs disco set:

Kay Gees – On The Money

Crowd Pleasers – C. P. Funk

King Errison – Back From The Dead

Christy Essien Igbokwe – You Can’t Change A Man

Kongas – Anikana-O

Gladys Knight & The Pips – I Love To Feel That Feeling

The Jacksons – Music Takin’ Over

The Sylvers – Mista Guitar Man

Wardell Piper – Don’t Turn Away From Me Baby

Side Effect – Disco Junction

Jeg håber også din weekend har været enestående!

*et minimum i min verden består så i alt for lidt søvn, Mega (som i MEGET MEGET store) tømmermænd, bagning af bolle og æbletærte, en gang Boeuf bourguignon og 40km i fri dressur på jernhest i det nordsjællandske … skulle egentlig have været i skoven … (jeg ved det jeg er en smule små-psykotisk … men sådan er jeg  ;-) )

2 Responses to “Weekendudskejelser.”

  1. Steen AANo Gravatar Mac OS X Safari 535.2 Says:

    SÃ¥dan skal en weekend sgu’ skæres :o )

  2. dubqnpNo Gravatar Mac OS X Safari 535.1 Says:

    Damn. Vidste ikke at Fink var i byen. Har rålyttet hans seneste plade den sidste måned.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word